آموزش طرز تهیه خاگینه گل سرخ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 8 نفر
تخم مرغ 5 عدد
آرد 2 قاشق غذا خوری
پودر گل محمدی 1/2 لیوان
گردو پودر شده 1/2 لیوان
بیکینگ پودر 1 قاشق مربا خوری
وانیل نوک قاشق مربا خوری
زعفران به مقدار لازم
شهد0
شکر 1 لیوان
آب 1/2 لیوان
طرز تهیه
1-اول تخم مرغ ها و وانیل با همزن بزنید تا خوب قاطی شه بعد گل سرخ و آرد و بکینگ پودر و گردو رو اضافه کنید و با هم خوب مخلوط کنید.
2-در ماهی تابه روغن می ریزیم و دو طرفش رو سرخ میکینم. حتما از دم کنی استفاده کنید و زیرش هم شعله پخش کن بذارید
3-و برای شهد شکر و آب رو مخلوط می کنیم و می جوشانیم بعد اینکه سرد شد روی خاگینه ها می ریزیم تا کمی بجوشد تا به خورد خاگینه ها برود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه