آموزش طرز تهیه خاگینه سیگارتی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۶۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
تخم مرغ 1 عدد
آرد 2 پیمانه
روغن مایع 1/2 پیمانه
شیر یا ماست 1/2 پیمانه
بیکینگ پودر1 قاشق چای خوری
شربت بار
0
شکر 1 پیمانه
آب 1 پیمانه
آبلیمو 1 قاشق چای خوری
زعفران دم کرده به مقدار لازم
طرز تهیه
1-تخم مرغ را بزنید ، روغن و شیر (یاماست) را به آن افزوده و خوب مخلوط کنید.
2-آرد و بکینگ پودر را الک کرده و به مخلوط اضافه کنید و ورز دهید.
3-خمیر خاگینه سیگارتی را یک ساعت استراحت دهید.
4-بعد خمیر را باز کرده و طلق عکس نازک ببرید. به دور سیخ جوجه کباب (سیخهای کلفت) بپیچید.سر و ته خمیر روی سیخ ها را با انگشت تر فیکس کرده و سپس داخل روغن سرخ کنید.
5-حرارت باید متوسط باشه که خمیر زود نسوزد. سیخ ها را داخل شربت زعفرانی بیندازید.وقتی خاگینه سیگارتی خوب به شربت آغشته شد، از شربت خارج کرده، داخل ظرف سرو چیده و روی آن ها را با خلال پسته تزیین کنید.
6-همه مواد شربت بار رو باهم مخلوط روی حرارت قراربدید تاقوام بیاد بعد از خنک شدن خاگینه هارو در شربت فرو کرده و خارج کنید.
سایر نکات
سیخ ها بعد از سرخ کردن به راحتی خارج میشن نگران نباشید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه