آشپزي و شيريني پزي غذای دانشجویی

طرز تهیه خاگینه بروجردی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه خاگینه بروجردی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۵ دقیقه

مواد لازم برای 6 نفر

مربا (با طعم دلخواه) 5 قاشق غذا خوری
کره به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
تخم مرغ 5 عدد
آرد 3 قاشق غذا خوری

طرز تهیه

1-ابتدا تخم مرغ ها را در ظرفی بشكنید و خوب با همزن مخلوط كنید.سپس آرد و نمك را مخلوط كرده و كم كم به آن بیفزایید. سپس همه مواد را با همزن دستی یا برقی كاملاً بزنید تا آرد گلوله نداشته باشد.

2-تابه ای را چند لحظه بدون كره روی حرارت بگذارید. سپس كمی كره در تابه بریزید؛ كمی كه داغ شد از مایه آماده شده داخل تابه بریزید و اجازه دهید خودش را بگیرد.

3-سپس خاگینه را برگردانید تا طرف دیگر آن نیز بپزد. در آخر، خاگینه را در بشقابی برگردانید.

4-بعد روی نیمی از دایره را با مارمالاد یا مربای دلخواهتان استفاده كنید و نیمه دیگر را روی آن برگردانید. سپس به شكل دلخواه برش زده و سرو كنید.

سایر نکات

1)بهتر است برای این خاگینه از مربای آلبالو استفاده شود.
2)در صورت تمایل مقدار آرد را بیشتر كرده و آن را به صورت خمیر درآورید و مربا را وسط آن ریخته و در فر طبخش كنید.
طرز تهیه خاگینه بروجردی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی