آموزش طرز تهیه حمیسه جگر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم و طرز تهیه
اول از همه ٢ عدد پیاز متوسط رو تفت میدیم تا سبک و طلایی بشه، بعد دل را اضافه کرده و تفت میدیم (دل گوسفند زمان بیشتری نیاز داره تا پخته بشه) بعد جگر و قلوه رو اضافه کرده و تفت میدیم (جگر و قلوه زمان کمتری نیاز به سرخ کردن دارن).
فلفل، زردچوبه، ادويه كارى و نمک رو اضافه کرده و بعد ٢ ق غ رب گوجه رو اضافه میکنیم. خوب تفت میدیم تا زمانی ک رب گوجه تغیر رنگ بده و رنگش باز بشه و رنگ روغن نارنجی بشه. بعد ٤ عدد گوجه رو اضافه کرده و سرخ میکنیم تا زمانی که گوجه نرم بشه. غذامون آماده است. نوش جان
✔ خوب من به سليقه خودم گوجه رو بهش اضافه نكردم و سرخ كردم و كنارش سرو كردم و در ضمن سيب زمينى سرخ شده هم كنارش گذاشتم.
این غذا توی هر شهر با یک مقدار تفاوت دستور و اسم آماده میشه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه