آموزش طرز تهیه حمص چغندر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
حمص: آموزش داده شده در ابتدای مطلب
چغندر درشت (پخته): 2 عدد
آب لبو: به مقدار لازم
برگ جعفری (خرد شده): 2 قاشق سوپ خوری
طرز تهیه
1. ابتدا حمص را مطابق دستورالعمل آموزش داده شده در ابتدای مطلب برای 4 الی 6 نفر آماده کنید.
2. چغندر پخته و رنده یا له شده و آب چغندر را به آن اضافه و مخلوط کنید.
3. روی حمص را با برگ جعفری خرد شده تزئین و سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه