آموزش طرز تهیه حلوای کدو حلوایی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۵ دقیقه
زمان پخت ۶۰دقیقه
مواد لازم برای 10 نفر
کدو حلوایی (پوست کنده) 1 کیلو گرم
شکر 2-3 پیمانه
آب 2 پیمانه
زعفران آب کرده 1 قاشق
گلاب 1/2 فنجان
کره به مقدار لازم
زنجبیل 1/2 قاشق چای خوری
دارچین 1/2 قاشق چای خوری
جوز هندی (پودر) 1/2 قاشق
آرد 2 پیمانه
طرز تهیه
1-ابتدا کدو را به تکه های کوچک پوست کنده خرد کنید و با مقداری آب بگذارید کمی پخته شود.
2-سپس در غذاساز یا مخلوط کن ریخته و کاملا پوره کنید هر چه مایع شل تری شود مناسب تر است.
3-پوره را با پیمانه اندازه بگیرید،چهار پیمانه در ظرفی ریخته دوپیمانه شکر بدان بیفزایید از آن بچشید تا شیرین باشد،
4-اگر شیرین نبود مجددا به آن شکر اضافه کنید و ادویه ها را با زعفران اضافه و روی شعله کم کم بگذارید تا پوره گرم بماند.
5-در ظرفی دیگر کره یا روغن را اضافه کرده و آرد را اضافه کنید.
6-روغن باید در حدی باشد که آرد در آن به خوبی همزده شود.
7-کاملا با شعله ملایم آرد را به هم بزنید تا بوی خامی آن از بین برود وقتی رنگ آرد به حد دلخواهتان رسید،
8-آرام پوره را به آرد اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا پوره با آرد مخلوط شده روی شعله نگه دارید و مدام هم بزنید،
9-تا حلوا مثل یک توپ در وسط ظرف قرار گیرد در آخر گلاب را هم اضافه و بعد از مخلوط شدن کامل زیر شعله را خاموش کرده در ظرف بریزید و با سلیقه خودتان تزیین کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه