آموزش طرز تهیه حلوای پرتقال . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۵ دقیقه
زمان پخت ۴۰ دقیقه
مواد لازم برای 15 نفر
آرد 500 گرم
شکر 2 لیوان
آب پرتقال 1.5 لیوان
گلاب 2 پیمانه
روغن مایع 200 گرم
زعفران دم کرده 1.2 لیوان
طرز تهیه
1-قبل از اینکه آرد رو تفت بدیم شربت حلوامونو آماده میکنیم… آب پرتقال ُگلابُ شکر رو با هم مخلوط میکنیم.حالا زعفرون دمکرده رو اضافه و روی حرارت قرار میدیم تا زمانیکه شکر حل بشه بعد از روی حرارت برمیداریم
2-آرد و روغن رو در ظرف مورد نظر میریزیم و روی حرارت کم قرار میدیم .تفت دادن آرد خیلی مهمه و در طعم و رنگ نهایی حلوا تاثیر داره.
3-مدام هم میزنیم به مدت ۱۵تا۲۰ دقیقه.(نباید رنگ آرد تغییر کنه تا حدی تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه)
4-بعد شربت آماده شده رو کم کم به مخلوط آرد و روغنمون اضافه میکنیم.(حرارت باید کم باشه)
5-به محض اینکه حلوا خودشو گرفت از روی حرارت برمیداریم.حلوا رو به دیواره های قابلمه میزنیم تا به روغن بیفته و از ظرف جدا شه و روغن پس بده.
6-در ظرف مورد نظر میریزیم و تزیین میکنیم. اگه تمایل دارین طعم پرتقال بیشتر غالب بشه از گلاب کمتری استفاده کنید. از آب پرتقال طبیعی استفاده کنید.
7-این حلوا خنک که میشه به نظرم خوشمزه تره البته باز سلیقه ایه نوش جونتون…
سایر نکات
از پودر کاکائو برای تیره تر کردن رنگش اضافه کردم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه