آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه حلوای خرما

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه حلوای خرما . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
حلوای خرما یکی از حلواهای خوشمزه و مقوی است و از حلواهای معروف شهر شیراز می باشد. با اینکه حلوای خرما از دسر های سنتی و قدیمی است، اما امروزه آن را در انواع مختلف و مدرن درست می کنند. از جمله حلوای زعفرانی، حلوای خرما با بیسکوییت، حلوای رولتی و…

اگر می خواهید یک خوراکی خوشمزه و مقوی با خرما درست کنید، ما به شما حلوای خرما را پیشنهاد می کنیم که هم راحت و سریع آماده می شود، هم بسیار پرطرفدار می باشد.

مواد لازم:

خرمای بدون هسته 500 گرم
آرد نصف لیوان
کره یا روغن ۴۰ گرم
دارچین 1 قاشق چای خوری
هل 1 قاشق چای خوری
زنجبیل ۱ قاشق چای خوری

طرز تهیه

1. برای شروع پخت، ابتدا در یک تابه آرد را تفت می دهیم، در حدی که بوی آرد دربیاید و خامی آن گرفته شود. نیازی نیست که رنگش تغییر کند.

2. بعد کره یا روغن را به آرد اضافه می کنیم و دوباره آرد را با روغن تفت می دهیم. دقت کنید روغن را به اندازه ای بریزید که بعدا آرد روغن را پس ندهد، در حدی که همه آرد کاملا به روغن آغشته شود کافی است.

3. بعد از اینکه آرد را با روغن تفت دادیم، خرما را هم به آرد اضافه می کنیم و هم می زنیم تا خرما با حرارت نرم شود، بعد از نرم شدن خرما، هل، زنجبیل و دارچین را می ریزیم و خوب هم می زنیم تا مواد یکدست شود. سپس حرارت را خاموش می کنیم.

4. وقتی که خرما را از روی حرارت برداشتیم، با گوشت کوب می کوبیم تا مواد کاملا ترکیب و یکدست شود. بلافاصله در یک دیس یا سینی می ریزیم و صاف می کنیم. بعد در اندازه و شکل دلخواه برش می دهیم و تزیین می کنیم. حتما این کار را وقتی که حلوا گرم است انجام دهید، چون اگر سرد شود سفت تر می شود و راحت برش داده نمی شود. امیدواریم از خوردن این حلوا خرمای خوشمزه و عالی لذت ببرید.
طرز تهیه حلوای خرما

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی