آموزش طرز تهیه حریره ی شیره ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
شیره ی انگور ……………. 1 لیوان
آرد ………………………… یک و نیم لیوان
شیر ……………………….. 1 لیوان
شکر ………………………. 1 لیوان
آب ………………………… 5 لیوان
پودر دارچین …………….. 1 قاشق مرباخوری
ادویه ی ینی باهار ………. 1 قاشق مرباخوری(اختیاری)
مغز گردو …………………. به مقدار دلخواه(برای
طرز تهیه
آرد و شکر را در قابلمه ی گود مناسبی می ریزیم. آب و شیر را کم کم به آن اضافه کرده و به وسیله ی همزن دستی خوب هم می زنیم تا کاملا یکدست شود. قابلمه را روی شعله ی کم اجاق قرار می دهیم و در حالی که محتویات قابلمه را مدام هم می زنیم، شیره ی انگور را به آن اضافه می کنیم. در تمام طول مدت تهیه ی این دسر باید مدام آن را هم بزنیم. مخلوط را هم می زنیم و منتظر می مانیم تا به جوش آید. بعد از این که مخلوط به جوش آمد، 5 دقیقه اجازه می دهیم تا روی شعله ی کم اجاق به آرامی بجوشد و هم چنان به هم زدن ادامه می دهیم سپس پودر دارچین و ادویه ی ینی باهار را به آن اضافه کرده و به هم زدن ادامه می دهیم. حریره را از روی شعله ی اجاق برمی داریم و در ظرف های مورد نظر می کشیم و روی آن را با مغز گردو تزیین می کنیم و ظرف ها را حداقل به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار می دهیم سپس سرو می کنیم.
.
شیرینانه ی1: ادویه ی ینی باهار یا آلسپایس یا فلفل جاماییکا گونه ای فلفل است که طعم آن ترکیبی از طعم های میخک ، دارچین و جوز_هندی است که در صورت عدم دسترسی به آن می توانیم با ترکیب مقدار مساوی از پودر میخک و دارچین و جوز هندی ، آن را تهیه کنیم. استفاده ی این ادویه در این دسر اختیاری است و در صورت عدم دسترسی می توانیم از آن صرف نظر کنیم. برای دیدن تصاویر ینی_باهار ، لطفا استوری های امروز را ملاحظه بفرمایید.
شیرینانه ی 2: می توانیم این دسر را بدون شیر نیز تهیه کنیم فقط باید دقت کنیم که در صورت عدم استفاده از شیر، مقدار آرد را نیز از یک و نیم لیوان به یک لیوان کاهش دهیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه