آموزش طرز تهیه › جوجه ترش . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۲۵ دقیقه
مواد لازم برای 2 نفر
سینه مرغ2 عدد
پیاز 1 عدد
فلفل دلمه ای 1 عدد
روغن زیتون 2 قاشق غذا خوری
آبلیمو 2 قاشق غذا خوری
گردو 200 گرم
گشنیز و نعنا 100 گرم
سیر 2 حبه
آب نارنج 3 قاشق غذا خوری
روغن سرخ کردنی و زعفران به مقدار لازم
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
1-مرغ را به قطعات کوچک به اصطلاح قوطی کبریتی برش زده، با پیاز رنده شده، فلفل دلمهای خردشده، روغن زیتون، سیر، زعفران، نمک، فلفل، زردچوبه و آبلیمو مزهدار کرده و شش ساعت در یخچال قرار میدهیم تا طعمدار شود.
2-سپس تکههای جوجه را به سیخهای چوبی کشیده و در تابه چدنی دردار میگذاریم تا بپزند، در این مرحله حتماً شعله گاز باید در کمترین حد باشد.
3-در ظرفی جداگانه گردوی ساییده شده را به همراه سبزیهای خردشده و آب نارنج خوب مخلوط کرده و پس از آن که جوجهها آماده شدند، مواد را روی جوجهها ریخته و میگذاریم تا به همراه جوجهها به مدت ۱۰ دقیقه بپزند.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه