آموزش طرز تهیه تُست فرانسوی با نان چَلا، پوست پرتقال و عرق نیشکر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
در اینجا میخواهیم سادهترین تُست فرانسوی را به شما یاد بدهیم، بلکه میخواهیم یکی از خوشطعمترینها را آموزش دهیم که در عین حال مواد آن را میشود با یک خرید ساده فراهم آورد. شما با این دستورپخت میتوانید در حدود ۱ ساعت غذایی خوشمزه برای ۴ نفر تهیه کنید. بیایید شروع کنیم.
مواد لازم
۸ برش نان چلا یا نان بریوش
۶ تخم مرغ بزرگ
۴ قاشق غذاخوری (۵۰ گرم) شکر، به علاوه مقداری بیشتر برای روی غذا
۱ قاشق غذاخوری عرق نیشکر
نصف قاشق چایخوری بُراده پوست پرتقال از نصف یک پرتقال متوسط
ربع قاشق چایخوری وانیل
سرقاشق نمک
سرقاشق دارچین
سرقاشق جوز هندی
۲ پیمانه (۴۸۰ میلیلیتر) شیر چرب
۴ قاشق غذاخوری (۵۶ گرم) کره برای ماهیتابه، و مقداری بیشتر
نصف پیمانه (۱۲۰ میلیلیتر) خامه ترش پرچرب
شربت افرا برای سِرو (انتخابی)
طرز تهیه
۱. یک شلف شبکهای داخل اجاق قرار دهید. دمای اجاق باید روی ۱۲۰ درجه سانتیگراد تنظیم شود. اگر از نان تازه استفاده میکنید، آنها را روی شلف بچینید و حدود ۲۰ دقیقه در اجاق گرما دهید تا برشته شوند. (یا اینکه از دستگاه نان برشته کن استفاده کنید، ولی نانها نباید بسوزند).
۲. همزمان در یک کاسه بزرگ «تخممرغ، شکر، شیره نیشکر، براده پوست پرتقال، وانیل، نمک، دارچین، جوز هندی، و بادیان (اگر دارید)» را هم بزنید تا زمانی که کامل مخلوط شوند. سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا یکنواخت شود.
۳. در یک همزن برقی خامه ترش پرچرب را بریزید و بزنید تا کاملا نرم شود و برآمدگیهای کوچکی در آن شکل بگیرد. سپس آن را کنار بگذارید.
۴. دو قاشق غذاخوری کره را در یک ماهیتابه بزرگ روی شعله متوسط حرارت دهید تا حبابهایی شکل بگیرند و سپس فرو بنشینند. همزمان ۲ یا ۳ برش نان را در مایع تخممرغی غرق کنید تا کاملا آغشته شوند. آنها را در ماهیتابه بگذارید، وقتی یک طرفشان سرخ شد، آنها را برگردانید. هر طرف تقریبا ۳ دقیقه طول میکشد. در آخر نانها را به اجاق منتقل کنید تا گرم بمانند و سپس بقیهشان را به همین روش بپزید. بگذارید آنها ۱۰ دقیقه در اجاق بمانند ولی بیشتر از ۳۰ دقیقه نشود.
۵. تُستهای فرانسوی را با خامه و شربت افرا یا عسل سِرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه