آموزش طرز تهیه توپک ماش . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰دقیقه
زمان پخت ۶۰ دقیقه
مواد لازم برای 10نفر
ماش 500 گرم
فلفل سبز 4 عدد
روغن زیتون 2 قاشق سوپ خوری
آب 7 قاشق سوپ خوری
آب لیمو ترش 2 قاشق سوپ خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
مواد لازم خمیر
آرد 3 پیمانه
روغن زیتون 7 قاشق سوپ خوری
آب به مقدار لازم
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه
1-برای تهیه مواد میانی ابتدا ماش را از شب قبل در آب خیس کنید. سپس در آب و نمک بپزید تا نرم شود. ماش پخته را در مخلوط کن به صورت پودر در آورید.
2-هسته فلفل های سبز یا قرمز را در آورده و آنها را به ابعاد کوچک برش دهید. دو قاشق سوپ خوری روغن زیتون روی آنها بریزید و مخلوط کنید.
3-این مخلوط را در تابه روی حرارت قرار داده و چهار قاشق سوپ خوری آب اضافه کنید و حدود ۴ دقیقه بپزید. ماش پوره شده و پنج قاشق سوپ خوری آب باقیمانده را اضافه کرده و حدود ۱۰ دقیقه به پخت مواد روی حرارت متوسط ادامه دهید. ظرف را از روی حرارت بردارید و آبلیموترش را اضافه کنید.
4-برای تهیه خمیر، آرد و نمک را با هم مخلوط کرده و روغن زیتون را اضافه کنید. آب را به تدریج اضافه کرده و مواد را مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر را ورز دهید. روی آن را با پارچه ای تمیز بپوشانید و حدود یک ساعت در یخچال قرار دهید.
5-خمیر را از یخچال در آورید و گلوله هایی به اندازه لیموترش از آن جدا کنید. آنها را روی کاغذ روغنی پهن کنید. آنها را کف دست خود به شکل دو قیف در آورید و داخل آنها را با مخلوط مواد میانی پر کنید.
6-روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کرده و آنها را در روغن سرخ کنید تا کاملا طلایی و برشته شوند. توپک های برشته شده را روی دستمال کاغذی ویژه آشپزی قرار داده تا روغن اضافی شان گرفته شود و سپس سرو کنید.
سایر نکات
دوستای گلم من ار خمیر جادویی تو این عکس استفاده کردم با خمیر جادویی هم میشه درست کرد .
با خمیری که تو دستور هست هم درست کردم یک بار اون کمی خمیرش سفت هست و به زمان پخت بیشتری نیاز داره. با هر دو خمیر خوشمزه و عالی میشه.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه