آشپزي و شيريني پزي غذای گیاهی

طرز تهیه توپک سیب زمینی استردا

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه توپک سیب زمینی استردا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه توپک سیب زمینی استردا

۵۰۰ گرم توپک سیب زمینی
۱ عدد پیاز نگینی خرد شده
۳۰۰ گرم قارچ درشت خرد شده
یک چهارم قاشق چایی خوری پودر سیر
۱ قاشق چایی خوری آویشن
۱۵۰ گرم خامه پاکتی
۴ عدد تخم مرغ
۱۲۵ میلی لیتر شیر
یک هشتم قاشق چایی خوری جوز هندی
نمک و فلفل به میزان لازم
۲۰۰ گرم پنیر موزارلای تازه
۱۵۰ گرم گوجه فرنگی مینیاتوری
۱۰ تکه نان تست برش داده شده
طرز تهیه توپک سیب زمینی استردا
تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و درون آن مقداری روغن بریزید. توپک‌های سیب زمینی کاله را درون روغن بیندازید و اجازه دهید تا آن‌ها کاملا سرخ شوند و رنگ آن‌ها طلایی شود.

تابه‌ای دیگر را روی حرارت قرار دهید و پیازهای خرد شده را درون آن بریزید و با مقدار کمی روغن آن‌ها را تفت دهید تا کاملا نرم و شفاف شوند.

قارچ‌هایی که به صورت درشت خرد کرده‌اید را به پیازهای تفت داده شده اضافه کنید و حرارت زیر تابه را زیاد کنید تا آب قارچ‌ها کاملا گرفته شود.

پودر سیر، آویشن، نمک و فلفل را به ترکیب قارچ و پیاز اضافه کنید و کمی آن‌ها را با هم تفت دهید سپس تابه را از روی حرارت بردارید.

خامه، تخم مرغ، جوز هندی، نمک و فلفل را درون ظرفی بریزید و آن‌ها را خوب با هم ترکیب کنید. در نهایت مقداری شیر به آن‌ها اضافه کنید. قارچ‌هایی که تفت داده‌اید را کف ظرف‌های نسوز یک نفره قرار دهید.

توپک‌هایی که سرخ کرده‌اید را به همراه پنیر موزارلا، گوجه فرنگی مینیاتوری و نان تست روی آن‌ها بچینید و در نهایت مقداری از مایه تخم مرغی روی آن‌ها بریزید.

فر را روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد قرار دهید و به توپک سیب زمینی استردا بین ۲۰ تا ۲۵ دقیقه فرصت دهید تا آماده شوند.
طرز تهیه توپک سیب زمینی استردا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی