آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه تریلچه با شربت خامه ای و سس کارامل

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تریلچه با شربت خامه ای و سس کارامل . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برای کیک:
5 تخم مرغ
250 گرم شکر
20 گرم بکینگ پودر
300 گرم آرد

برای شربت خامه ای:
1 لیتر شیر سرد
500 میلی لیتر خامه
100 گرم شکر

برای سس کارامل:
6 قاشق سوپ خوری شکر
3 قاشق سوپ خوری آب
2 قاشق سوپ خوری کره(حدود 30-49 گرم)
200 میلی لیتر خامه
2-3 قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
2 قاشق سوپ خوری آب سرد یا ولرم

طرز تهیه

سفیده های تخم مرغ رو خوب بزنین تا از ظرف نریزه، در ظرف دیگه، زرده ها و شکر رو خوب بزنین و بعد، آرام آرام سفیده هارو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین، بعد بکینگ پودر رو اضافه کنین و زیرو رو کنین و در آخر آرام آرام آرد رو که الک کردین رو اضافه کنین و زیرو رو کنین.در قالب 20×30 سانتیمتری که کاغذ روغنی گذاشتین، بریزین و در فر گرم شده 170 درجه، حدود نیم ساعت بپزین.
برای شربت، همه مواد رو بجوشونین و بزارین سرد شه.
وقتی کیک و شربت ولرم شدن،کیک رو در ظرفی بزارین و آرام آرام شربت رو با ملاقه روش بریزین و بهتره یک شب بمونه اینجوری تا شربتو بکشه.
برای سس کارامل، شکر و 3 قاشق سوپ خوری آب رو روی شعله پایین بپزین حدود 10 دقیقه تا رنگش عوض شه، همینکه به رنگ مورد نظر رسید، 1 قاشق سوپ خوری کره اضافه کنین و بزنین و خامه هم اضافه کنین و تند تند هم بزنین، در طرف دیگه، نشاسته رو با 2 قاشق سوپ خوری آب مخلوط کنین خوب و به سس کاراملتون که داره میجوشه روی شعله پایین، اضافه کنین، حدود 1-2 دقیقه بپزین و حین پختن هم بزنین بعد بقیه کره رو هم اضافه کنین و مخلوط کنین و تمام.
روی کیک که یک شب اینا استراحت کرده، سس کارامل رو بریزین
طرز تهیه تریلچه با شربت خامه ای و سس کارامل

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی