آموزش طرز تهیه ترشی فلفل روغنی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
2 کیلو فلفل قرمز
1استکان سرکه
1 استکان روغن زیتون
1 بسته جعفری(حدود 25_20 ساقه)
1 عدد سیر کامل
1 پنس نمک(نمک را طبق ذائقه خودتان بریزید)
شیشه یک لیتری
طرز تهیه
فلفل را شسته کبابی میکنیم و پوست فلفل را کنده تخم های فلفل را تمیز میکنیم . داخل شیشه ابتدا فلفل کبابی و روی فلفل مقداری جعفری و یک ، دو عدد سیر میذاریم و اینکار را تا پر شدن شیشه انجام میدیم. داخل لیوان بزرگی روغن زیتون و سرکه و نمک را میریزیم و تا حل شدن نمک هم میزنیم و داخل شیشه آرام آرام میریزیم و در شیشه را میبندیم. چون در زمستان استفاده میکنیم در شیشه ها را تازه میخریم و میجوشانیم و بصورت گرم در شیشه ها را میبندیم به اینصورت تا زمستان میتوانید نگه دارید. در شیشه ها باید گرم باشد و محکم بسته شود. میتوانید داخل یخچال و یا جایی که سرد است و آفتاب نمی افتد نگه دارید.
نکته:
❣با 2 کیلو فلفل قرمز شیشه 1 لیتری پر میشود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه