آموزش طرز تهیه ترشی شلغم . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
شلغم ۵۰۰ گرم
سیر ۲ حبه
برگ بو ۱ عدد
آب ۱٫۵ فنجان
لبو ۱ عدد
سرکه سفید ۱ فنجان
نمک ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
ابتدا یک قابلمه مناسب انتخاب کنید سپس برگ بو را به همراه یک و نیم فنجان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا آب به جوش بیاید. پس از اینکه نمک به طور کامل در آب حل شد قابلمه را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
پس از اینکه آب کمی خنک شد سرکه را به آن اضافه کنید. در مرحله بعدی شلغم ها را پوست بگیرید و به صورت خلالی خرد کنید و داخل ظرفی که برای تهیه ترشی در نظر گرفته اید بریزید. در ادامه لبو را هم پوست بگیرید و پس از خرد کردن به ظرف ترشی اضافه کنید.
در ادامه سیر را هم لابلای شلغم ها قرار دهید سپس مخلوط آب و سرکه را روی مواد ترشی بریزید به صورتی که روی مواد را بگیرد. درب ظرف ترشی را محکم ببندید به صورتی که هوا وارد آن نشود و آنرا در یک جای خشک و خنک قرار دهید. ترشی پس از یک هفته آماده مصرف است.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه