آموزش طرز تهیه ترشی تره با گوشت . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۳۰ دقیقه
زمان پخت ۹۰ دقیقه
مواد لازم برای 6 نفر
سبزی (جعفری،گشنیز،برگ چغندر،اسفناج،نعنا،تره) 500 گرم
لوبیا خورشی 1 لیوان
گوشت گوسفندی یا مرغ محلی به مقدار لازم
رب 1 قاشق غذا خوری سرپر
آب نارنج به مقدار لازم
پیاز متوسط(رنده شده) 1 عدد
سیر رنده شده 6 حبه
آرد برنج 2 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
طرز تهیه
1-سبزی محلی ترشی تره (اسفناج، گشنیز، برگ چغندر ،جعفری،تره،نعنا) ساطوری شده رو داخل تابه تفت بدین تا آبش کشیده بشه سپس با روغن تفت بدین و کنار بذارین.
2-بعد پیاز متوسط رنده شده رو با روغن تفت بدین. کمی تغییر رنگ داد چند حبه سیر ( ۵-۶ حبه) رنده کنین و به پیاز اضافه کنین.
3-مرغ محلی ( اگه با گوشت گوسفندی بپزین واقعا طعمش بینظیر و خوشمزه تر میشه.) اضافه و سرخ کنین. ادویه بزنید
4-سپس رب و لوبیا و سبزی رو به مواد اضافه کنید تفت بدین و داخل قابلمه بریزین و ۲ تا ۳ لیوان آب بریزین بذارین بپزه.
5-این خورشت باید قشنگ جا بیفته و آبش کم بشه. آخرای پخت ۱ تا ۲ قاشق آرد برنج با کمی آب مخلوط کنین و داخل خورش بریزین تا غلیظ بشه. در آخر مقداری آب نارنج برای ترش مزه شدنش اضافه کنین. نوووش جاااان.
سایر نکات
من کمی بهش روغن دنبه خونگی اضافه کردم. طعم و مزه ش بی نظیره.
بازم تاکید میکنم این خورش در مناطق مختلف استان گیلان دستور پختهای متنوعی دارد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه