آشپزي و شيريني پزي شور و ترشی ها

طرز تهیه ترشی انار

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه ترشی انار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۹۰ دقیقه
زمان پخت ۱۰ دقیقه

مواد لازم برای 1 نفر

لبو (پخته و رنده شده) 500 گرم
دانه انار 1 کیلوگرم
آب انار 1 لیتر
سرکه انار یا سرکه لبو یا سرکه انگور 1 لیوان
پودر گلپر 1 قاشق غذا خوری
گشنیز (پودر) 2 قاشق غذا خوری
سیاه دانه 2 قاشق غذا خوری
پودر فلفل قرمز 1 قاشق چای خوری
نمک به مقدار لازم

طرز تهیه

1-انار را دانه کرده و با اندازه ۱/۲ قاشق غذاخوری به آن نمک اضافه می کنید. دانه های انار و نمک را به مدت ۵ تا ۶ ساعت در ظرف در بسته ای نگهداری کنید تا نرم شوند.

2-لبو را شسته و با پوست بپزید. بعد از پخت پوست آن را بگیرید و وقتی سرد شد آن را رنده کنید.

3-داخل ظرف سرکه و آب انار بریزید و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید. دقت کنید که ظرف مورد نظر مسی یا آلومینیومی نباشد.

4-لبو و دانه های انار را اضافه کنید تا دو دقیقه بجوشند. بعد از روی حرارت بردارید و زمان دهید تا سرد شود.

5-بعد از سرد شدن ادویه ها را اضافه کنید و در ظرف دربسته در یخچال بگذارید .

6-این ترشی بعد از یک هفته قابل استفاده است.
طرز تهیه ترشی انار

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی