آموزش طرز تهیه › تدوک تخم مرغ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۴۵ دقیقه
زمان پخت ۳۰ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
سیب زمینی متوسط 2 عدد
تخم مرغ 2 عدد
پیاز کوچک 1 عدد
مرغ پخته چرخ شده(اختیاری) 1 پیمانه
جعفری خردشده 1/4 پیمانه
نمک و فلفل و زرد چوبه و ادویه به مقدار لازم
پودر سوخاری به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم
طرز تهیه
1-ابتدا سیب زمینی ها و تخم مرغ ها را میپزیم؛
2-بعد از پخت و خنک شدن پوست تخم مرغ هارا میگیریم و کنار میذاریم؛
3-سیب زمینی ها را نیز پوست گرفته و در ظرفی مناسب ابتدا با پشت قاشق آنها را کاملا له میکنیم؛
4-پیاز را ریز رنده میکنیم و به سیب زمینیها اضافه میکنیم؛
5-مرغ های پخته و چرخ شده را نیز اضافه میکنیم؛ (به جای چرخ کردن میتونین رنده کنین)
6-جعفری خرد شده را به همراه نمک و فلفل و زردچوبه و ادویه به مواد اضافه میکنیم و ابتدا با قاشق مواد را مخلوط میکنیم و سپس با دست اندکی ورز میدیم تا خمیر یکدست بشه؛ برای از بین بردن چسبندگی مواد مقداری پودر سوخاری بهش اضافه میکنیم؛
7-خمیر را به ۴ قسمت مساوی تقسیممیکنیم؛ و هر قسمت را در کف دست پهن میکنیم و درون هرکدام ۱عدد تخم مرغ پخته شده میذاریم و سپس خمیر را دور تخم مرغ میپیچیم و به همین ترتیب ادامه میدهیم تا تخم مرغ ها تمام شوند؛
8-سپس هرکدام از تدوک ها را در پودر سوخاری میغلطانیم و درون روغن سرخ میکنیم و سپس با سبزیجات و سس های دلخواه سرو میکنیم؛نوش جان.
سایر نکات
مرحله ۵ را میتونین حذف کنین؛
یعنی بدون مرغ پخته و تنها با سیب زمینی آبپز و باقی مواد نیز میتونین تدوک ها را درست کنین؛
به هر ۲روش خوشمزه میشه نگران نباشید..
بسته به تعداد نفرات تخم مرغ ها را کم و زیاد کنین؛
و همچنین مواد خمیر را برای نفرات کمتر یا بیشتر با کم و زیاد کردن مقدار سیب زمینی ها در نظر بگیرید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه