آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه › تجگی (سمنو سیستانی)

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه › تجگی (سمنو سیستانی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۱۰ دقیقه
زمان پخت ۲۰ دقیقه

مواد لازم برای 4 نفر

آرد گندم 4قاشق غذا خوری
آرد جوانه گندم 2 قاشق غذا خوری
روغن مایع 1 قاشق سوپ خوری
پودر قند1 قاشق غذا خوری
بیکینگ پودر 1/2 قاشق چای خوری
آب به مقدار لازم
روغن مایع به مقدار لازم

طرز تهیه

1-ابتدا فر را با دمای متوسط روشن کنید .در ظرفی مواد خشک را با هم مخلوط کنید

2-روغن مایع را اضافه کنید

3-آب با درجه دمای محیط را کم کم اضافه و هم بزنید تا به غلظت مواد کیک برسد.

4-کف قالب را چرب کنید روغن بیشتر بریزید چون مواد سمنو چسبنده است می توانید از کاغذ روغنی استفاده کنید.

5-از مواد به اندازه دو سوم قالب ها پر کنید به دلخواه تزیین کنید.

6-طبقه وسط فر قرار دهید ابتدا حرارت از پایین چند دقیقه آخر پخت هم حرارت از بالا تا کاملا بپزد.

سایر نکات

من کف هر فنجان یک قاشق غذاخوری روغن میریزم. از قدیم این سمنو با روغن فراوان درست می‌شده اما من کمتر استفاده میکنم فقط در حدی که مواد به ظرف نچسبه. پیشنهاد میکنم امتحان کنید کیک یزدی با طعم سمنو خواهید داشت!
طرز تهیه › تجگی (سمنو سیستانی)

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی