آموزش طرز تهیه تارت_پیاز . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
کره ……………………… 200 گرم
آرد ………………………. 300 گرم
تخممرغ ………………… 2 عدد(یکی از سفیدهها برای روی تارت استفاده میشود.)
ماست …………………… 2 قاشق غذاخوری
نمک ……………………… 1 قاشق مرباخوری
بیکینگپودر …………….. 1 قاشق چایخوری
.
مواد لازم مایهی پیاز :
پیاز ………………………. 3 عدد بزرگ
نمک ………………………. به مقدار لازم
فلفل سیاه ……………….. به مقدار دلخواه
جوز هندی ……………….. مقدار کمی(اختیاری)
روغن مایع ……………….. به مقدار لازم
طرز تهیه
برای تهیهی خمیر تارت، کره ی نرم، یک تخم_مرغ کامل و یک زرده ی تخممرغ، ماست و نمک را در ظرف مناسبی ریخته و به خوبی مخلوط میکنیم سپس مخلوط آرد و بیکینگپودر را اضافه کرده و همهی مواد را به خوبی مخلوط کرده و ورز میدهیم سپس خمیر را در یخچال قرار میدهیم. برای تهیهی مایهی پیاز داخل تارت، پیازها را به صورت یکدست برش خلالی میزنیم سپس پیازهای خرد شده را در مقدار کمی روغن مایع روی شعله ی کم اجاق تفت میدهیم. بعد از این که کمی پیازها نرم شد، نمک، فلفل_سیاه و در صورت تمایل مقدار کمی جوزهندی اضافه کرده و همهی مواد را به خوبی با هم مخلوط میکنیم و تفت میدهیم سپس مخلوط پیاز را از روی شعلهی اجاق برمیداریم. خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را بین دو ورق کاغذ روغنی قرار داده و به وسیلهی وردنه به اندازهی یک قالب با قطر 26 سانتیمتر، باز میکنیم. داخل قالب را چرب کرده و یک قسمت از خمیر را کف قالب قرار میدهیم و لبههای خمیر را کمی روی دیوارهی قالب بالا میآوریم سپس مخلوط پیاز را روی سطح خمیر ریخته و کاملا پخش میکنیم و قسمت دیگر خمیر را روی مخلوط پیاز قرار داده و اطراف آن را به لبهی لایهی زیرین، محکم کرده و سطح خمیر را کاملا به سفیده ی تخممرغ آغشته میکنیم. قالب را حداقل به مدت نیم ساعت درون فری که از قبل با دمای 170 درجهی سانتیگراد روشن کردهایم، قرار میدهیم تا تارت بپزد و روی آن طلایی شود سپس از فر خارج کرده و بعد از این که کمی خنک شد از قالب خارج کرده، برش میزنیم و سرو میکنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه