آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه تارت کیک شکلاتی با سس آلبالویی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تارت کیک شکلاتی با سس آلبالویی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

2 عدد تخم مرغ
1 استکان شکر (استکان کمر باریک ترک ، 70 گرم)
1 استکان شیر (100 گرم)
1 استکان روغن مایع (80 گرم)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
2 قاشق غذاخوری پودر کاکائو
1 لیوان آرد (لیوان یا پیمانه قنادی)
مواد لازم برای سس شکلاتی:
4 قاشق غذاخوری خامه مایع (یا خامه صبحانه)
نصف پاکت شکلات (40 گرم)
مواد لازم برای سس آلبالویی:
1 استکان آلبالو بدون هسته
1 استکان آب
1 قاشق غذاخوری نشاسته (گندم یا ذرت)
4_3 قاشق غذاخوری شکر

طرز تهیه

تمام مواد باید به دمای اتاق رسیده باشند. تخم مرغ و شکر را تا وقتی که به قوام خامه برسد هم بزنید . روغن مایع و شیر را اضافه کنید و مجدد هم بزنید. پودر کاکائو را اضافه کنید و هم بزنید. وانیل ، آرد و بکینگ پودر را در حالیکه الک میکنید اضافه کنید و آرام هم بزنید. قالب تارت را با روغن جامد چرب کنید و مایه کیک را داخل قالب بریزید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده به مدت 20 دقیقه بپزید. در این فاصله گاناش شکلاتی را آماده کنید. 4 قاشق خامه را روی اجاق گرم کنید قبل از اینکه بجوشد اجاق را خاموش کنید. شکلات خرد شده را اضافه کنید و تا وقتی که شکلات آب شود هم بزنید. 10_5 دقیقه بعد از اینکه کیک را از فر بیرون آوردید داخل ظرف سرو برگردانید و گاناش ولرم را روی کیک بریزید و پخش کنید.
برای سس آلبالویی، آلبالو ، آب ، نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی اجاق و در حالیکه مدام هم میزنید بپزید تا قوام بگیرد. بعد از اینکه سس ولرم شد روی سس شکلاتی بریزید. 1 ساعت استراحت بدید و سپس سرو کنید. نوش جان
طرز تهیه تارت کیک شکلاتی با سس آلبالویی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی