آشپزي و شيريني پزي

طرز تهیه تارت شکلاتی و کاراملی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تارت شکلاتی و کاراملی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

آرد ……………….. 225 گرم
پودر کاکائو ……….. 75 گرم
کره ………………. 200 گرم
شکر ……………… 100 گرم
تخم مرغ …………… 1 عدد
.
مواد لازم کارامل تارت:
شکر ……………… 200 گرم
کره ………………. 100 گرم
خامه ……………… 120 میلی لیتر
.
مواد لازم گاناش تارت:
خامه ……………… 200 میلی لیتر
شکلات تخته ای ……. 200 گرم
عسل …………….. 1 قاشق غذاخوری

طرز تهیه

آرد و پودر کاکائو را در ظرفی با هم مخلوط می کنیم سپس کره و شکر را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم و ورز می دهیم وقتی حالت خمیری پیدا کرد، تخم_مرغ را اضافه می کنیم و خوب ورز می دهیم تا خمیری حاصل شود که به دست نمی چسبد. روی ظرف را سلفون کشیده و به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار می دهیم سپس خمیر را در قالب تارت که از قبل چرب کرده ایم کاملا پهن می کنیم و به وسیله ی یک چنگال روی همه ی قسمت های خمیر، سوراخ هایی ایجاد می کنیم. قالب را به مدت 20 دقیقه در فری که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم قرار می دهیم. برای تهیه ی کارامل تارت، شکر را در ظرفی ریخته و روی شعله ی متوسط اجاق می گذاریم. وقتی شکر کاراملی شد، کره را اضافه کرده و خوب هم می زنیم تا کاملا مخلوط شده و یکدست شود سپس خامه را اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم و از روی شعله ی اجاق برمی داریم و اجازه می دهیم تا خنک شود. برای تهیه ی گاناش تارت، خامه را در ظرفی ریخته و روی شعله ی کم اجاق می گذاریم و شکلات را تکه تکه کرده و به آن اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا شکلات در خامه ذوب شود و خوب مخلوط شود و وقتی به نقطه ی جوش رسید، ظرف را از روی شعله ی اجاق برداشته و عسل را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم و اجازه می دهیم خنک شود. تارت را بعد از این که از فر خارج کردیم و خنک شد، از قالب درآورده و در ظرف مورد نظر می گذاریم و کارامل را روی تارت ریخته و تارت را در یخچال می گذاریم تا خوب خنک شود و سپس از یخچال خارج کرده و گاناش را روی آن می ریزیم و دوباره در یخچال می گذاریم تا تارت کاملا خنک شود سپس سرو می کنیم.
.
شیرینانه ی 1: گاناش یا گاناژ یا گاناج نوع سس شکلاتی است که از آن برای پوشش انواع کیک و شیرینی استفاده می شود.
شیرینانه ی 2: برای خوشمزه تر شدن این تارت، بهتر است این تارت را بعد از آماده شدن به مدت یک روز در یخچال قرار دهیم.
طرز تهیه تارت شکلاتی و کاراملی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی