آموزش طرز تهیه تارت شکلاتی مخصوص . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای خمیر تارت:
225 گرم آرد الک شده
55 گرم پودر کاکائو الک شده
75 گرم شکر قهوهای
1/4 قاشق چایخوری نمک
135 گرم کره سرد که مکعبی خرد کردین
2 تخم مرغ بزرگ
3 قاشق غذاخوری و یا 45 میلی لیتر شیر سرد
1ونیم قاشق چایخوری و یا 7.5 میلی لیتر عصاره وانیل
–
برای فیلینگ شکلاتی:
3 زرده تخم مرغ بزرگ
105 گرم شکر سفید
2 قاشق غذاخوری و یا 30 میلی لیتر آب
1/2 قاشق چایخوری نمک
360 گرم شکلات (شیری یا تلخ)(سفید نه)
125 گرم کره همدمای اتاق
250 میلی لیتر خامه قنادی که یخش باز شده
2 قاشق چایخوری و یا 10 میلی لیتر عصاره وانیل
–
طرز تهیه
برای خمیر، آرد، پودر کاکائو و شکر رو داخل مخلوط کن، بریزین و مخلوط کنین، کره هارو اضافه کنین و مخلوط کنین تا همه چی مخلوط شه.بعد در کاسه ای دیگه زرده های تخم مرغ، شیر و وانیل رو با همزن دستی بزنین و اضافه کنین و مخلوط کنین تا شکل خمیر شه.حالا بدون اینکه زیاد ورز بدین، بشکل یک دیسک با ضخامت دربیارین و داخل سلفون بزارین و بزارین یخچال 1 ساعت.
خمیر رو از یخچال دربیارین و روی سطحی که خیلی کم آرد پاشیدین، خیلی کم ورز بدین تا نرم شه، بعد به اندازه دایره 30 سانتیمتری با ضخامت 6 میلی متر باز کنید بین دوتا کاغذ روغنی و با کمک وردنه.
حالا خمیر رو داخل قالب بزارین و اضافه هاشو ببرین.بعد با چنگال کف تارت، همه جاشو سوراخ سوراخ کنین و 30 دقیقه بزارین یخچال، بعد دربیارین و 10 دقیقه بزارین فریزر، در این حین، فر رو در دمای 170-175 درجه بزارین.تارت رو از فریزر دربیارین و روش کاغذ روغنی بزارین و روش برنج یا هرچیز دیگه بریزین و 25-30 دقیقه در فر گرم شده بپزین تا دیگه روش براق نباشه.دربیارین و بزارین سرد شه.
–
حالا برای فیلینگ، یک قابلمه سس کوچک، 3 سانتیمتر آب بریزین و بزارین بجوشه، بعد یک کاسه که بشه داخل قابلمه گذاشت، طوریکه کفش به آب نخوره رو داخل قابلمه بزارین و تخم مرغ ها، شکر، آب و نمک رو داخلش بریزین و با همزن برقی بزنین تا حجمش دوبرابر شه و فرم بگیره، حدود 8 دقیقه.
بعد از روی حرارت بردارید و شکلات رو هم بهمین صورت آب کنین و یا در مایکروویو، بعد که ولرم شد و داغ نبود، به مخلوط تخم مرغ ها اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین
حالا بیست دقیقه صبر کنین تا مخلوط به دمای اتاق برسه، بعد با همزن برقی،کره نرم رو اضافه کنید و بزنین تا فقط مخلوط شه، زیاد نه.در این حین حجم مخلوط کم میشه که طبیعیه.
حالا در کاسه دیگه، خامه رو با همزن تمیز و خشک بزنین تا فرم بگیره، ولی سفته سفت نباشه.
خامه رو در دو مرحله به مخلوط شکلاتی اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین.
مخلوط رو داخل تارت بریزین و سه ساعت بزارین یخچال، بعد تزیین و سرو کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه