آموزش طرز تهیه تارت سیب . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای داخل تارت:
4 سیب، رنده شده
1 لیوان شکر یا کمتر
1 قاشق چایخوری دارچین
1/2 پیمانه فندق یا گردو
هل و زعفران و گلاب (اختیاری)
سیب و شکر رو بپزین و بعد که سرد شد دارچین و گردو رو اضافه کنید، چون گرم باشه، دارچین تلخش میکنه.
برای خمیر تارت آسون:
200-250 گرم کره
2 تخم مرغ
1/2 پیمانه روغن مایع
1 پیمانه پودر شکر
وانیل
10 گرم بکینگ پودر
آرد اونقدر که بخواد
طرز تهیه
کره و پودر شکر رو بزنین، تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و بزنین کمی، روغن رو اضافه کنین و مخلوط کنین، مواد خشک و آرد هم کم کم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه، از خمیر کمیشو نگه دارین و بقیشو ته قالب تارت که کاغذ روغنی گذاشتین یا چرب کردین بزارین و موادو داخلش بریزین و با بقیه خمیر تزیین کنید روی تارت رو و در فر گرم شده 160-170 درجه بپزین. مدت زمان پختشو نگفته بود
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه