آموزش طرز تهیه تارت سبزيجات و پنير . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
کره ……………………………………….. 150 گرم
تخم مرغ ………………………………… 2 عدد
ماست ……………………………………. 1 قاشق غذاخوري
آرد ………………………………………… حدود 3 ليوان
نمک ………………………………………. يک چهارم قاشق چاي خوري
مواد لازم داخل تارت:
بادمجان …………………………………. 2 عدد
کدو سبز …………………………………. 2 عدد
هويج …………………………………….. 3 عدد
مخلوط انواع پنير دلخواه رنده شده…… 1 ليوان
تخم مرغ …………………………………. 1 عدد
خامه ……………………………………… 200 گرم
نعناع و جعفري تازه ي خرد شده ………1 فنجان
طرز تهیه
کره ي هم دما با اتاق، تخم مرغ، ماست و نمک را در ظرفي مخلوط کرده و آرد را کم کم به مواد اضافه مي کنيم تا زماني که خمير به دست نچسبد، خمير را 20 دقيقه در يخچال مي گذاريم. خمير را به وسيله ي وردنه به اندازه ي بزرگ تر از قطر قالب مورد نظرمان به شکل دايره باز مي کنيم و در قالب کمربندداري که از قبل چرب کرده ايم يا کاغذ روغني در آن گذاشته ايم به فرم تارت کاملا پهن کرده و به ديواره ي قالب مي چسبانيم. به وسيله ي چنگال، کف خمير سوراخ هايي ايجاد مي کنيم و قالب را در فري که از قبل با دماي 180 درجه ي سانتي گراد روشن کرده ايم به مدت 15 دقيقه قرار مي دهيم و بعد از پخت، اجازه مي دهيم تارت کاملا خنک شود. بادمجان، کدو و هويج ها را از طول باريک باريک برش داده و اطراف برش ها به روغن آغشته مي کنيم و در فر کمي برشته مي کنيم. تمام پنيرهاي دلخواهمان، تخم مرغ و خامه را در ظرفي کاملا با هم مخلوط مي کنيم و نيمي از اين مخلوط را کف تارت خنک شده مي ريزيم سپس نوارهاي برشته ي سبزيجات رنگي را از مرکز تارت به سمت کناره ي تارت به صورت دايره وار دور هم مي چينيم. لا به لاي سبزيجات از باقي مانده ي مخلوط پنير مي ريزيم. تارت را دوباره در فري که از قبل با دماي 180 درجه روشن کرده ايم قرار مي دهيم تا پنيرها ذوب شوند و سبزيجات برشته شوند سپس تارت را از فر خارج کرده و روي تارت را با نعناع و جعفري تازه ي خرد شده و گوجه هاي تزييني، تزيين مي کنيم.
شيرينانه ي 1: از هر پنير دلخواه مانند پنير صبحانه، پيتزا يا گودا و به هر اندازه ي دلخواه مي توانيم استفاده کنيم.
شيرينانه ي 2: از سبزيجات دلخواه ديگر مانند فلفل دلمه اي مي توانيم استفاده کنيم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه