آموزش طرز تهیه تارت خرما و دانه کاج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
برای خمیر:
200 گرم کره نرم
حدود 5 گرم وانیل شکری
1 لیوان پودر شکر
1 تخم مرغ
1 قاشق چایخوری بکینگ پودر
آرد اونقدر که بخواد
–
برای روی تارت:
200 میلی لیتر خامه
نصف استکان عسل
1 لیوان خرما خرد شده
100 گرم دانه کاج(چلغوز)(میتونین بجاش گردو یا… بزنین)
طرز تهیه
دانه های کاج و یا اگه نداشتین، گردوهارو داخل تابه بریزین و مدام هم بزنین و تفت بدین و بعد بزارین تا سرد شه.خامه رو داخل قابلمه بریزین و گرم کنین ولی نجوشونین، عسل و خرما هارو اضافه کنین و از روی شعله بردارین و دانه های کاج و یا گردوهارو هم اضافه کنین و مخلوط کنین.
کره و پودر شکر رو خوب بزنین، تخم مرغ رو اضافه کنین و بزنین، بقیه موادم اضافه کنین و ورز بدین تا خمیر نرمی بشه (آرد رو آروم آروم اضافه کنین).خمیر رو روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین بمالین (نه کلفت نه خیلی نازک)و یکنواخت کنین و مخلوطی که آماده کردین رو روش بریزین و در فر گرم شده 170 درجه بپزین تا سرخ شه.
روشو با پودر پسته تزیین کنین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه