آموزش طرز تهیه تارت اسفناج . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
کره …………………… 100 گرم
آرد ……………………. 250 گرم
آب یخ ……………….. 50 میلی لیتر
زرده ی تخم مرغ …… 1 عدد
شکر ………………….. 1 قاشق چای خوری
نمک ………………….. 1 قاشق چای خوری
.
مواد لازم روی تارت:
پیاز …………………… 2 عدد متوسط
روغن مایع …………… به مقدار لازم
تخمم مرغ …………… 3 عدد
خامه …………………. 400 میلی لیتر
پنیر موزارلا …………. 200 گرم
پنیر پارمزان ………… 50 گرم
نمک ………………….. به مقدار لازم
فلفل سیاه …………… به مقدار دلخواه
اسفناج ………………. 100 گرم
طرز تهیه
کره ی سرد را به شکل مکعب های کوچک، قطعه قطعه کرده و در کاسه ی دستگاه خمیرزن می ریزیم سپس آرد ، نمک و شکر را به آن اضافه کرده و دستگاه را روشن می کنیم تا همه ی مواد با هم مخلوط شود. در حین زدن خمیر توسط دستگاه، زرده ی تخم_مرغ را به خمیر اضافه می کنیم و همین طور آب یخ را کم کم به خمیرِ در حال ورز داده شدن، اضافه می کنیم و اجازه می دهیم، همه ی مواد توسط دستگاه به خوبی با هم مخلوط شده و خمیر به خوبی ورز داده شود. خمیر آماده شده را داخل چند لایه سلفون می پیچیم و به مدت 30 دقیقه درون یخچال قرار می دهیم. برای تهیه ی مایه ی داخل تارت، اسفناج ها را شسته و روی کاغذ خشک کن آشپزخانه پهن می کنیم تا آب اضافه ی آن کاملا گرفته شود. پیاز ها را خرد کرده و در مقدار کمی روغن مایع و یا کره تفت می دهیم تا طلایی شود. تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی ریخته و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود سپس خامه ، پنیر موزارلا ی رنده شده، پنیر پارمزان ، نمک و فلفل_سیاه را اضافه کرده و همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط می کنیم و در آخر اسفناج خرد شده و پیاز تفت داده شده را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. خمیر را از یخچال خارج کرده و آن را روی میز کار به وسیله ی وردنه باز می کنیم. خمیر را داخل قالبی به قطر 24 سانتی متر که داخل آن را چرب و آردپاشی کرده ایم، قرار می دهیم و لبه های خمیر را روی دیواره ی قالب بالا می کشیم. به وسیله ی یک چنگال، روی سطح خمیر، سوراخ هایی ایجاد می کنیم. یک لایه کاغذ روغنی داخل خمیر قرار داده و روی کاغذ را با مقدار مناسبی نخود پُر می کنیم.(سنگینی نخودهای خشک باعث می شود که سطح تارت در طول زمان پخت صاف و یکدست بماند و پُف نکند). قالب را به مدت 15 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم سپس از فر خارج کرده و کاغذ روغنی و نخودهای داخل آن را از روی تارت برداشته و دوباره قالب را به مدت 5 دقیقه درون فر قرار می دهیم سپس قالب را از فر خارج کرده و مخلوط اسفناج را داخل تارت می ریزیم. قالب را به مدت 35 تا 40 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 180 درجه ی سانتی گراد، روشن کرده ایم، قرار می دهیم سپس خارج کرده و بعد از این کمی خنک شد، آن را سرو می کنیم.
.
شیرینانه: در صورت عدم دسترسی به دستگاه خمیرزن، می توانیم خمیر را با دست ورز داده و آماده کنیم. بهتر است برای ورز دادن خمیر با دست، دست و ظرف خمیر سرد باشد تا کره با حرارت دست ما، ذوب نشود.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه