آموزش طرز تهیه تاتلی چشم خرم . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
4 لیوان شیر
125 گرم مارگارین(نصف پاکت کره هم میشود)
1 لیوان آرد
1.5 لیوان شکر
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
مواد لازم برای لایه زیری:
1 عدد کیوی
1 پاکت ژله کیوی
طرز تهیه
ابتدا ژله کیوی را طبق دستور روی پاکت آماده کنید داخل کاسه ها 3 قاشق بریزید و برش های باریک کیوی را داخل ظرف ها بذارید. حالا محلبی را آماده کنید. روغن را داخل قابلمه آب کنید آرد را اضافه کنید خیس نباشد تا وقتی که حالت شنی پیدا کند خوب تفت بدید. 4 لیوان شیر را در حالی که هم میزنید آرام آرام روی آرد بریزید باید خوب هم بزنید اگر آرد دون دون بود میتوانید با همزن دستی بزنید. وقتی شیر ولرم شد شکر را اضافه کنید و مدام هم بزنید تا بجوشد و غلیظ شود. وقتی جوشید و غلیظ شد یک پاکت وانیل را داخل محلبی بریزید و از روی اجاق بردارید. وقتی از داغی اولیه افتاد روی ژله کیوی که خوب خنک شده و خودش را گرفته بریزید وقتی به دمای محیط رسید داخل یخچال بذارید تا خوب خنک شود . داخل ظرف سرو برگردانید و سرو کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه