آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه تاتلی نورتاچ

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تاتلی نورتاچ . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

مواد لازم برای خمیر:
3 عدد تخم مرغ
2 استکان روغن مایع (160 گرم)
4 قاشق غذاخوری کره
4 قاشق غذاخوری ایرمیک(آرد سمولینا)
وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
آرد به مقدار لازم(نسبت به اندازه لیوان مقدار تغییر میکند حدود 2.5 لیوان آرد کافی است)

برای داخل تاتلی:
گردو (درشت خرد شده)

برای شربت:
3 لیوان آب
3 لیوان شکر
یک چهارم لیمو

طرز تهیه

برای خمیر بجز آرد بقیه مواد را با هم مخلوط کنید و در آخر آرد را با کنترل بریزید و ورز بدید تا خمیر نرمی شود. تیکه هایی از خمیر بردارید و گرد کنید و وسط خمیر را داخل کف دست باز کنید و گردو را داخل خمیر بذارید و مجدد خمیر را ببندید و گرد کنید. خمیرهای توپی را در ایرمیک بغلتانید و داخل قالب چرب شده بچینید. در فر 170 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که روی قرابیه طلایی شود بپزید سپس از فر بیرون آورید و اجازه بدید خنک شود . آب و شکر و آب لیمو را بجوشانید(حدود 10 دقیقه) و شربت گرم را روی تاتلی سرد بریزید. نوش جان
طرز تهیه تاتلی نورتاچ

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی