آموزش طرز تهیه تاتلی ماست . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
1 استکان ماست (84 گرم)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
پوست رنده شده 1 عدد لیمو (ترش)
2 لیوان آرد
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
مواد لازم برای شربت:
3 لیوان آب
2 لیوان شکر
4_3 قطره آبلیمو
طرز تهیه
ابتدا برای شربت آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و بجوشانید. بعد از اینکه جوشید 15_14 دقیقه دیگر با حرارت متوسط بجوشانید و نزدیک به زمان خاموش کردن آبلیمو بریزید و کنار بذارید خنک شود
برای تاتلی تخم مرغ و شکر را 10_8 دقیقه تا وقتی که کف کند خوب هم بزنید. سپس بجز بکینگ پودر بقیه مواد را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید. در آخر بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و با لیسک بدون اینکه پف مواد گرفته شود آرام هم بزنید. داخل ظرف پیرکس مستطیل چرب شده سایز 32×23 (یا قالب دیگر با این سایز) بریزید و در فر 170 درجه با کنترل بپزید. ( بیست دقیقه اول در فر را باز نکنید سپس پخت کیک را با خلال دندان تست کنید)
حدود 5_4 دقیقه بعد وقتی که کیک حرارت اولیه خود را از دست داد شربت سرد را روی کیک بریزید و صبر کنید شربت را جذب کند. به دلخواه تزیین کرده برش بزنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه