آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه تاتلی ماست

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تاتلی ماست . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

3 عدد تخم مرغ
1 لیوان شکر (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 استکان روغن مایع (استکان کمر باریک ترک ، 80 گرم)
1 استکان ماست (84 گرم)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
پوست رنده شده 1 عدد لیمو (ترش)
2 لیوان آرد
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)

مواد لازم برای شربت:
3 لیوان آب
2 لیوان شکر
4_3 قطره آبلیمو

طرز تهیه

ابتدا برای شربت آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و بجوشانید. بعد از اینکه جوشید 15_14 دقیقه دیگر با حرارت متوسط بجوشانید و نزدیک به زمان خاموش کردن آبلیمو بریزید و کنار بذارید خنک شود
برای تاتلی تخم مرغ و شکر را 10_8 دقیقه تا وقتی که کف کند خوب هم بزنید. سپس بجز بکینگ پودر بقیه مواد را به ترتیب اضافه کنید و هم بزنید. در آخر بکینگ پودر الک شده را اضافه کنید و با لیسک بدون اینکه پف مواد گرفته شود آرام هم بزنید. داخل ظرف پیرکس مستطیل چرب شده سایز 32×23 (یا قالب دیگر با این سایز) بریزید و در فر 170 درجه با کنترل بپزید. ( بیست دقیقه اول در فر را باز نکنید سپس پخت کیک را با خلال دندان تست کنید)
حدود 5_4 دقیقه بعد وقتی که کیک حرارت اولیه خود را از دست داد شربت سرد را روی کیک بریزید و صبر کنید شربت را جذب کند. به دلخواه تزیین کرده برش بزنید
طرز تهیه تاتلی ماست

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی