آشپزي و شيريني پزي دسر

طرز تهیه تاتلی شیری بیسکوییتی با سس توت فرنگی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تاتلی شیری بیسکوییتی با سس توت فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

مواد لازم برای سس توت فرنگی:
نیم کیلو توت فرنگی
5 قاشق غذاخوری نشاسته
1 لیوان شکر
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
برای تاتلی شیری:
1.5 لیتر شیر
1 لیوان ایرمیک(یا آرد سمولینا از لوازم قنادی فروش ها یا هایپرهای بزرگ بخرید)
1 لیوان شکر
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
برای پایه:
2 پاکت بیسکوییت سبوس دار گندم(مثل ساقه طلایی)
2 قاشق غذاخوری کره آب شده

طرز تهیه

برای سس توت فرنگی ابتدا توت فرنگی را در غذاساز پوره کنید. داخل ماهیتابه یا قابلمه مناسبی بریزید و نشاسته و شکر را اضافه کنید و تا وقتی که غلیظ شود روی اجاق بپزید. وقتی از روی اجاق برداشتید وانیل را اضافه کنید و هم بزنید و کنار بذارید خنک شود. برای پایه دسر، بیسکوییت را خرد کنید و کره آب شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید مثل شن خیس کنار دریا شود. کانال غذای ترکیه ،داخل قالب کمربندی یا ظرف پیرکس بریزید و فشار بدید و صاف کنید. 10 دقیقه داخل یخچال بذارید. برای تاتلی شیری: شیر ، ایرمیک(آرد سمولینا) و شکر را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق تا وقتی که غلیظ شود مدام هم زده بپزید. بعد از اینکه از روی اجاق برداشتید 1 پاکت وانیل بریزید و هم بزنید و روی پایه بیسکوییتی که داخل یخچال گذاشتید بریزید و صاف کنید. سس توت فرنگی را روی تاتلی شیری بریزید و صاف کنید و 6_5 ساعت و یا یک شب داخل یخچال بذارید. میتوانید با شکلات سفید آب شده به روش بن ماری تزیین کنید. سپس برش زده سرو کنید. نوش جان
طرز تهیه تاتلی شیری بیسکوییتی با سس توت فرنگی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی