آموزش طرز تهیه تاتلی شیری بیسکوییتی با سس توت فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
مواد لازم برای سس توت فرنگی:
نیم کیلو توت فرنگی
5 قاشق غذاخوری نشاسته
1 لیوان شکر
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
برای تاتلی شیری:
1.5 لیتر شیر
1 لیوان ایرمیک(یا آرد سمولینا از لوازم قنادی فروش ها یا هایپرهای بزرگ بخرید)
1 لیوان شکر
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
برای پایه:
2 پاکت بیسکوییت سبوس دار گندم(مثل ساقه طلایی)
2 قاشق غذاخوری کره آب شده
طرز تهیه
برای سس توت فرنگی ابتدا توت فرنگی را در غذاساز پوره کنید. داخل ماهیتابه یا قابلمه مناسبی بریزید و نشاسته و شکر را اضافه کنید و تا وقتی که غلیظ شود روی اجاق بپزید. وقتی از روی اجاق برداشتید وانیل را اضافه کنید و هم بزنید و کنار بذارید خنک شود. برای پایه دسر، بیسکوییت را خرد کنید و کره آب شده را اضافه کنید و خوب هم بزنید مثل شن خیس کنار دریا شود. کانال غذای ترکیه ،داخل قالب کمربندی یا ظرف پیرکس بریزید و فشار بدید و صاف کنید. 10 دقیقه داخل یخچال بذارید. برای تاتلی شیری: شیر ، ایرمیک(آرد سمولینا) و شکر را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق تا وقتی که غلیظ شود مدام هم زده بپزید. بعد از اینکه از روی اجاق برداشتید 1 پاکت وانیل بریزید و هم بزنید و روی پایه بیسکوییتی که داخل یخچال گذاشتید بریزید و صاف کنید. سس توت فرنگی را روی تاتلی شیری بریزید و صاف کنید و 6_5 ساعت و یا یک شب داخل یخچال بذارید. میتوانید با شکلات سفید آب شده به روش بن ماری تزیین کنید. سپس برش زده سرو کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه