آموزش طرز تهیه تاتلی شیری با سس توت فرنگی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
بیسکوییت لیدی فینگر
1 لیتر شیر
1 لیوان شکر
4 قاشق غداخوری آرد
1 قاشق غذاخوری کره
1 پاکت وانیل شکری(5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
برای سس توت فرنگی
2 لیوان پوره توت فرنگی
1 لیوان آب
3 قاشق غذاخوری نشاسته گندم
نصف لیوان شکر
طرز تهیه
بیسکوییت ها را درشت خرد کنید و کف لیوان ها بریزید. نیاز به خیس کردن بیسکوییت ها نیست با گرمای محلبی(موادی که پخته میشود) نرم میشوند.
شیر ، شکر و آرد را داخل قابلمه ای بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید و روی اجاق بذارید و در حالی که مدام هم میزنید بپزید. بعد از پخت کره و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید تا حل شود و از روی اجاق بردارید. کانال غذای ترکه ،در حالی که گرم است داخل لیوان ها بریزید.
برای سس توت فرنگی پوره توت فرنگی ، نشاسته ، آب و شکر را داخل قابلمه کوچکی بریزید و روی اجاق در حالی که هم میزنید بپزید تا به قوام برسد. بعد از ولرم شدن سس روی محلبی که خنک شده بریزید و داخل یخچال بذارید خنک شود سپس سرو کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه