آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه تاتلی شربتی نارگیلی

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تاتلی شربتی نارگیلی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

4 عدد تخم مرغ
1 استکان شکر (استکان کمر باریک ترک ، 70 گرم)
1 استکان روغن مایع (80 گرم)
1 استکان ایرمیک (آرد سمولینا، 60 گرم)
2 لیوان پودر نارگیل (لیوان یا پیمانه قنادی)
1 پاکت بکینگ پودر (10 گرم و یا 2.5 قاشق چای خوری)
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم و یا وانیل ایرانی کمی)
1 لیوان آرد
مواد لازم برای شربت:
3 لیوان آب
3 لیوان شکر
5_4 قطره آب لیمو

طرز تهیه

ابتدا شربت را آماده کنید. شکر و آب را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق بذارید. وقتی شروع به جوشیدن کرد حرارت اجاق را کم کنید و 8 دقیقه بجوشانید. آب لیمو را اضافه کنید و اجاق را خاموش کنید.
تخم مرغ و شکر را 8_7 دقیقه با همزن برقی هم بزنید. روغن مایع ، پودر نارگیل و ایرمیک را اضافه کنید و مجدد هم بزنید. آرد ، بکینگ پودر و وانیل را اضافه کنید و مجدد هم بزنید. خمیر را داخل قالب چرب شده بریزید و صاف کنید. در فر 180 درجه از قبل گرم شده تا وقتی که روی تاتلی سرخ شود بپزید. بعد از پخت از فر بیرون آورید و 2 ، 3 دقیقه صبر کنید و برش بزنید. با قاشق شربت سرد را روی تمام قسمتها بریزید. نوش جان
طرز تهیه تاتلی شربتی نارگیلی

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی