آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه تاتلی شام

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه تاتلی شام . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

2 لیوان ماست (لیوان یا پیمانه قنادی)
1.5 لیوان شکر
1 پاکت ایرمیک (سمولینا 500 گرم)
1 قاشق غذاخوری آرد
1 قاشق چای خوری جوش شیرین (میتوانید 2.5 قاشق چای خوری بکینگ پودر بریزید)
به مقدار کافی بادام زمینی برای روی تاتلی

برای شربت:
3 لیوان شکر
4.5 لیوان آب
5 قطره آبلیمو

طرز تهیه

برای شربت آب و شکر را داخل قابلمه بریزید و روی اجاق بذارید وقتی شروع به جوشیدن کرد 10 دقیقه دیگر بجوشانید و آبلیمو را بریزید و اجاق را خاموش کنید.
برای خمیر تاتلی شکر را داخل ظرفی بریزید جوش شیرین ، آرد و ماست را هم بریزید و با قاشق هم بزنید سپس سمولینا را اضافه کنید و هم بزنید ظرف پیرکس (یا هر قالب دیگر را ) با روغن مایع چرب کنید . برای آخرین بار خمیر تاتلی را با دست ورز بدید و داخل ظرف بریزید و با دست صاف کنید. سپس با چاقو در اندازه دلخواه برش بزنید و روی هر تکه بادام زمینی بذارید و کمی با دست فشار بدید. در فر 170 درجه تا وقتی که زیر و روی تاتلی سرخ شود بپزید(حدود 40 دقیقه ، به حرارت فر شما بستگی دارد). شربت را که دمایش ولرم نزدیک به گرم است را روی تاتلی ولرم بریزید. کمی صبر کنید تا شربت را جذب کند سپس سرو کنید
طرز تهیه تاتلی شام

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی