آموزش طرز تهیه تاتلی زبرا شیری . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
3 لیوان آب آلبالو
نصف لیوان شکر
2 قاشق غذاخوری سرپر آرد
1.5 قاشق غذاخوری سرپر نشاسته گندم (نشاسته ذرت هم میشه)
مواد لازم برای محلبی سفید:
3 لیوان شیر
نصف لیوان شکر
2 قاشق غذاخوری سرپر آرد
1.5 قاشق غذاخوری نشاسته
1 پاکت وانیل شکری (5 گرم یا وانیل ایرانی کمی)
طرز تهیه
2 عدد قابلمه را روی میز بذارید. در یکی تمام مواد محلبی سفید بجز وانیل را به ترتیب بریزید و با همزن دستی خوب هم بزنید. داخل قابلمه دیگر مواد محلبی قرمز را به ترتیب بریزید و با همزن دستی هم بزنید. هر دو قابلمه را همزمان روی اجاق بذارید و در حالیکه با همزن دستی هم میزنید بپزید 4_3 دقیقه بجوشند کافی است. قبل از اینکه محلبی سفید را از روی اجاق بردارید وانیل را اضافه کنید و هم بزنید.(قوامش در فیلم مشخص است) قالبهای کوچک سرامیک یا سیلیکونی را با آب خیس کنید. و محلبی را مثل فیلم داخل ظرف ها بریزید من با دو ملاقه کوچک ریختم شما میتوانید با قاشق بریزید. ابتدا محلبی قرمز سپس محلبی سفید را بریزید و به این ترتیب درست در وسط قالب بریزید و قالب را پر کنید. وقتی ولرم شد روی قالب سلفون بکشید و در یخچال بذارید. 6 ساعت بعد از یخچال بیرون آوردید ابتدا با دست از کناره های قالب جدا کنید و سپس داخل ظرف سرو برگردانید و به دلخواه تزیین کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه