آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه بیسکوییت ها با مغز کرم لیمویی یا نوتلا

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه بیسکوییت ها با مغز کرم لیمویی یا نوتلا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم:

برای بیسکوییت ها:
300 گرم آرد
100 گرم شکر
2 زرده تخم مرغ
150 گرم کره سرد، مکعبی خرد شده
1 پنس نمک
نصف قاشق چایخوری بکینگ پودر

برای کرم لیمویی:
20 گرم آرد
250 گرم شیر
3 زرده تخم مرغ
70 گرم شکر
پوست 1 لیمو رنده شده
آب 1 عدد لیمو ترش، ازون زردا که بزرگن، نداشتین 2 تا کوچک که سبزن

طرز تهیه

برای بیسکوییت ها، آرد، شکر، نمک و بکینگ پودر الک شده رو داخل کاسه ای بریزین، کره رو اضافه کنید و چند دقیقه با همزن برقی بزنین، بعد زرده هارو اضافه کنین یکی یکی و هرسری هم بزنید تا مخلوط شه. حالا خمیر رو بردارین و روی سطح کار ورز بدین تا یکدست و نرم شه.داخل سلفون بزارین و حداقل 1 ساعت بزارین یخچال.
برای کرم لیمویی، زرده ها و شکر رو خوب با همزن برقی بزنین تا خامه ای شه، در طرف دیگه شیر و پوست لیمو رو روی حرارت قرار دهید و بجوشونین، حالا نصف مقدار شیر رو به آرامی به مخلوط زرده ها اضافه کنید و تند تند هم بزنید، بعد آرد الک شده رو اضافه کنید و مخلوط کنین تا گلوله ای نمونه، حالا آب لیمو رو که از الک رد کردین رو اضافه کنید و مخلوط کنین، بعد این مخلوط رو به نصف دیگه شیر که داخل قابلمس برگردونین و دوباره روی حرارت ملایم قرار دهید و بجوشونین و مدام هم بزنین تا غلیظ شه.

خمیر بیسکوییت رو به توپهای به اندازه گردو تقسیم کنین و داخلشون 1 قاشق غذاخوری کرم لیمویی ، نوتلا، کارامل، دولسه دو لچ یا هر کرم دیگه بزارین و ببندین و گرد کنین و خیلی کم فشار بدین تا کمی صاف شن.برای تمیزی میتونین خمیر رو باز کنین و با کاتر دایره ببرین و روشون کرم دلخواه بزارین و بعد یک دایره دیگه روش بزارین و کناره هاشو بهم بچسبونین.
روی سینی فر که کاغذ روغنی گذاشتین، با فاصله بچینین و در فر گرم شده 180 درجه، حدود 20 دقیقه بپزین تا کمی روشون طلایی شه.
نکته: میتونین به کرم مقداری پودر کاکائو اضافه کنید و شکلاتی شه
طرز تهیه بیسکوییت ها با مغز کرم لیمویی یا نوتلا

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی