آموزش طرز تهیه بیسکویت گل پسته_ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
تخم مرغ………………. 1 عدد
کره ی هم دما با اتاق….. 150 گرم
روغن مایع……………. 1 فنجان
وانیل…………………. 1 قاشق چای خوری
پودر شکر…………….. 1 لیوان
بیکینگ پودر…………….1 قاشق چای خوری
آرد……………………. چهار تا چهار و نیم لیوان
.
مواد لازم داخل بیسکویت:
مغز پسته…………….. به مقدار لازم( خرد شده)
طرز تهیه
کره را در ظرفی ریخته، تخم مرغ ، روغن مایع و پودر شکر را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. مخلوط آرد ، بیکینگ پودر و وانیل را کم کم به مواد اضافه کرده، مخلوط می کنیم و ورز می دهیم تا خمیر نرم و لطیفی حاصل شود. از خمیر، تکه هایی به بزرگی گردو ، جدا کرده و چونه می گیریم و وسط چونه ها را با مخلوط مغز پسته ی خرد شده و پودرشکر، پُر می کنیم و خمیر را می بندیم و گرد می کنیم و در قالب شکل گل مخصوص شیرینی ، قرار داده و فشار می دهیم تا کوکی ها، طرح دار شود.( یا هر قالبی که در دسترس داریم.). بيسکويت ها را درون سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته ایم، می چینیم و سینی را درون فری که از قبل با دمای 175 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزد. شیرینی ها را از فر خارج کرده و روی آن ها پودر شکر می پاشیم و در ظرف مورد نظر، سرو می کنیم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه