آموزش طرز تهیه بیسکویت کره ای . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
بیسکویت کره ای از شیرینیهای پر طرفداری است که طعم خاص آن باعث میشود کسی نتواند آن را رد کند. یکی از مزایای این شیرینی این است که میتوانید آن را به مدت طولانی در خانه نگهداری کنید و بعد از خوردن آن احساس ماندگی به شما دست ندهد. در ادامه یا طرز تهیه این بیسکویت خوشمزه آشنا میشویم.
مواد لازم برای تهیه بیسکویت کره ای
۳۰۰ گرم آرد
۱۵۰ گرم کره
۱۱۰ گرم پودر قند
۱ عدد تخم مرغ
یک دوم قاشق مربا خوری بکینگ پودر
یک سوم قاشق مربا خوری وانیل
طرز تهیه بیسکویت کره ای
برای تهیه بیسکویت کره ای لازم است ایتدا کره را از فریزر خارج کنید و اجازه دهید تا به دمای اتاق برسد. بعد از اینکه کره به دمای اتاق رسید و کمی نرم شد آن را با همزن هم بزنید. سپس پودر قند را الک کنید و آن را به کره همزده شده اضافه کنید و آنها را خوب با هم، هم بزنید تا پودر قند کاملا در کره حل شود و ترکیبی یکدست داشته باشید.
تخم مرغ و وانیل را به ترکیب کره و پودر قند اضافه کنید و آنها را با هم به هم بزنید. در مرحله آخر آرد و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید و آنها را الک کنید سپس به موادتان اضافه کنید. بهتر است در این مرحله از همزن استفاده نکنید و مواد را به کمک یک لیسک با هم ترکیب کنید.
در آخر موادی که با هم ترکیب کردهاید را با دست ورز دهید تا شکل خمیر شود و حالت منسجمی پیدا کند.
خمیر را به مدت نیم ساعت داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند. روی تخته چوبی کمی آرد بپاشید و بعد از نیم ساعت خمیر را از بخچال خارج کرده و آن را روی تخته چوبیتان پهن کنید.
بیسکویتهایتان را با قالب مورد نطر از خمیر خارج کنید و روی کاغذ روغنی که داخل سینی فر قرار دادهای بچینید.
فر را روی حرارت ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید و به بیسکویتها ۱۵ دقیقه زمان دهید تا آماده شوند.
بعد از اینکه بیسکوییتها آماده شدند اجازه دهید آنها خنک شوند سپس آن را سرو کنید.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه