آموزش طرز تهیه بیسکویت فندقی و دارچینی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
آرد …………………………………. 250 گرم
کره ………………………………… 100 گرم
زرده ی تخم مرغ …………………….. 1 عدد
پودر شکر …………………………… 60 گرم
شیر ………………………………… 4 قاشق غذاخوری
پودر دارچین …………………………. به مقدار دلخواه
نمک …………………………………. نوک قاشق چای خوری
.
مواد لازم مخلوط فندق :
مغز فندق خرد شده ………………….. 90 گرم
شکر ………………………………… 40 گرم
پودر دارچین …………………………. یک دوم قاشق غذاخوری
کره …………………………………. 30 گرم
طرز تهیه
برای تهیه ی مخلوط فندقی، در یک ظرف مناسب، مغز فندق خرد شده، پودر دارچین ، شکر و کره را به خوبی با هم مخلوط می کنیم. برای تهیه ی خمیر کوکی ، در ظرف دیگری، کره و پودر شکر را به خوبی با هم مخلوط می کنیم طوری که شکر، کاملا به خورد کره برود. زرده ی تخم_مرغ را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم سپس شیر و مخلوط آرد ، پودر دارچین و نمک را اضافه می کنیم وخمیر را به خوبی ورز می دهیم تا کاملا یکدست شود سپس خمیر را درون یک کیسه ی فریزری قرار داده و به مدت 15 دقیقه، داخل یخچال، قرار می دهیم. روی یک سطح صاف، یک کاغذ روغنی پهن کرده و خمیر را روی آن به شکل یک مستطیل نازک، باز می کنیم. تمام سطح خمیر را با مخلوط سس فندقی که از قبل آماده کرده بودیم ، می پوشانیم. از قسمت طول مستطیل، خمیر را رول می کنیم. بسته به مقدار خمیر و مطابق میل مان می توانیم در ابتدا، خمیر را به 2 یا 3 قسمت مساوی، تقسیم کرده و مرحله ی باز کردن خمیر و پوشاندن آن با مخلوط فندقی را تکرار کنیم، به این ترتیب 2 یا 3 رول خواهیم داشت. رول های خمیر را به مدت 20 دقیقه در یخچال قرار می دهیم سپس به وسیله ی یک چاقوی کاملا تیز، رول ها را برش های نیم سانتی متری، می زنیم و در سینی فر که کف آن کاغذ روغنی انداخته ایم، می چینیم و در فری که از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا کوکی ها بپزد.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه