آشپزي و شيريني پزي شیرینی و کیک ها

طرز تهیه بیسکویت فندقی شکلاتی بدون نیاز به فر

تقویم فارسی اندروید

آموزش طرز تهیه بیسکویت فندقی شکلاتی بدون نیاز به فر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.

مواد لازم

آرد ذرت …………………………… 1 فنجان(چند مرتبه الک شده باشد)
آرد گندم ………………………….. 2 لیوان
کره ………………………………. 3 قاشق سوپ خوری پُر
شکلات تخته ای ……………………. 100 گرم(شکلات شیری)
خامه ……………………………… 1 فنجان
پودر شکر ………………………… یک و نیم لیوان
مغز فندق خرد شده ……………….. 1 لیوان

طرز تهیه

ابتدا کره را درتابه ی تفلونی ریخته و روی شعله ی کم اجاق ، قرار می دهیم تا ذوب شود سپس آرد ذرت را به آن اضافه کرده و حدود 10 دقیقه، خوب تفت می دهیم و در هنگام تفت دادن، مدام، آرد را هم می زنیم سپس آرد گندم را اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه ی دیگر تفت می دهیم و مدام هم می زنیم بعد پودر شکر و مغز فندق را نیز اضافه کرده و 5 دقیقه ی دیگر، همه ی مواد را مخلوط کرده و تفت می دهیم. در آخر خامه را به مواد اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه، مدام با سرعت بیش تری هم می زنیم و ظرف را از روی شعله ی اجاق برمی داریم. کف یک سینی صاف بزرگ، کاغذ روغنی پهن می کنیم و مایه ی بیسکویت را روی کاغذ روغنی می ریزیم و به وسیله ی یک قاشق یا لیسک، مایه ی بیسکویت را به ضخامت دلخواه، روی کاغذ روغنی پهن کرده و روی آن را کاملا صاف می کنیم. شکلات تخته ای شیری را به روش بن_ماری ذوب کرده و سطح بیسکویت را کاملا با شکلات می پوشانیم. سینی را به مدت چند ساعت درون یخچال قرار می دهیم تا بیسکویت و شکلات، سفت شود سپس از یخچال خارج کرده، برش می زنیم و سرو می کنیم
طرز تهیه بیسکویت فندقی شکلاتی بدون نیاز به فر

اضافه کردن دیدگاه

اضافه کردن دیدگاه

برای ارسال نظر اینجا کلیک کنید

تبلیغات

دانلود برنامه آموزش آشپزی

مطالب پیشنهادی