آموزش طرز تهیه بیسکویت انار ( ایده های یلدا یی) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
کره ………………….. 3 قاشق غذاخوری
روغن مایع ………….. 1فنجان سرخالی
پودر شکر …………… 1 لیوان
پودر کاکائو …………. 4 قاشق غذاخوری
تخم مرغ ……………. 1 عدد
آرد ……………………. 3 لیوان
نشاسته ی گندم …….. نصف لیوان
وانیل ………………… 1 قاشق چای خوری
بیکینگ پودر ………… 1 قاشق چای خوری پُر
.
مواد لازم تزیین بیسکویت:
شکلات تخته ای ……. به مقدار لازم
خامه …………………. 1 قاشق غذاخوری
انار دون شده ……….. به مقدار لازم
طرز تهیه
کره را به روش بن_ماری ذوب کرده و پودر شکر و روغن مایع را به آن اضافه می کنیم. همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و تخم_مرغ ، وانیل ، نشاسته ی گندم و پودر کاکائو را اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را کم کم به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا خمیر لطیفی حاصل شود. خمیر را بین دو لایه ی کاغذ روغنی قرار داده و به وسیله ی وردنه، آن را به ضخامت نیم سانتی متر باز می کنیم. خمیر را با هر قالب دلخواهی یا سر یک لیوان، به شکل دلخواه قالب زده و درون سینی فر که کف آن کاغذ روغنی قرار داده ایم، می چینیم و سینی فر را به مدت 15 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 175 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم. بعد از این که سینی را از فر خارج کردیم، اجازه می دهیم بیسکویت ها کاملا خنک شود سپس از سینی فر به ظرف مورد نظر منتقل می کنیم. برای تهیه ی سس شکلاتی ، شکلات های تخته ای را در ظرفی خرد کرده و روی بخار آب در حال جوش به روش بن ماری، ذوب می کنیم و خامه را به آن اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم تا یکدست شود سپس بیسکویت های سرد را درون سس شکلاتی فرو کرده و روی کاغذ روغنی قرار می دهیم و روی قسمت آغشته به سس_شکلات با دانه های انار تزیین می کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه