آموزش طرز تهیه بیسکویت آلمانی دانه_برف . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
کره ……………………………. 250 گرم(هم دما با اتاق)
پودر شکر …………………….. 100 گرم
آرد …………………………….. 125 گرم
نشاسته ی سیب زمینی …….. 250 گرم
وانیل ………………………….. 1 قاشق چای خوری
پودر کاکائو ……………………. به مقدار لازم (اختیاری، برای دو رنگ شدن بیسکوییت )
طرز تهیه
آرد ، نشاسته ی سیب_زمینی و پودر شکر را در ظرف مناسبی ریخته و وانیل و کره را به آن اضافه می کنیم. همه ی مواد را به خوبی با هم مخلوط کرده و ورز می دهیم تا خمیر لطیف و یکدستی حاصل شود. اگر می خواهیم که کوکی دو رنگ داشته باشیم، خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و به نصف آن، پودر کاکائو اضافه می کنیم و ورز می دهیم. خمیرها را در سلفون می پیچیم و حدود نیم ساعت تا یک ساعت، درون یخچال قرار می دهیم سپس خمیر را از یخچال خارج کرده و از خمیر ساده و کاکائویی تکه هایی جدا کرده و هر تکه را جدا گانه رول می کنیم سپس رول ساده و رول کاکائویی را کنارهم قرار داده و آن ها را به صورت یک تکه رول می کنیم. با یک چاقوی تیز، خمیر را به صورت اریب برش زده و تکه های خمیر را درون سینی فر که کف آن را کاغذ روغنی انداخته ایم، با کمی فاصله، کنار هم می چینیم سپس به وسیله ی یک چنگال روی هر برش شیرینی را کمی فشار داده و شکل می دهیم. سینی فر را به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فری که از قبل با دمای 160 درجه ی سانتی گراد روشن کرده ایم، قرار می دهیم تا شیرینی ها بپزد اما نباید روی آن ها طلایی یا قهوه ای شود. بعد از این که شیرینی ها را از فر خارج کردیم، اجازه می دهیم بیسکویت ها کاملا خنک شود سپس درون ظرف مورد نظر می چینیم و در کنار چای یا قهوه ، سرو می کنیم.
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه