آموزش طرز تهیه بیسکوکیک یا سورپرایز باکس . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
کره ۳۰۰ گرم
تخم مرغ دو عدد
پودر قند یک پیمانه
وانیل نصف قاشق چایخوری
آرد به میزان لازم حدود ۴ یا ۴/۵ پیمانه تا زمانی که خمیر بدست نچسبد
طرز تهیه
اول روی کاغذ روغنی عدد 2 و 0 رو نوشتم و برش زدم
بعد تمام مواد یخچالی مثل کره و تخم مرغ رو گذاشتم به دمای محیط برسه.
بعد کره نرم شده را به همراه پودر قند کامل با همزن زدم تا سبک و کرم رنگ شد
تخم مرغ و وانیل را اضافه کردم و مجدد دو دقیقه هم زدم
بعد کم کم آرد را اضافه کردم و به قدری باید اینکار رو کردم که خمیری لطیف بدست آمده و کامل منسجم شد.خمیر رو داخل کیسه فریزر گذاشتم و با وردنه به شکل مستطیل درآوردم و بمدت یکساعت در یخچال استراحت دادم بعد خمیر رو با چاقو به چهار قسمت تقسیم کردم هر قسمت رو بین دو کیسه فریزر قرار دادم و با وردنه صاف کردمو داخل سینی فر که کاغذ روغنی گذاشته بودم برگردوندم و الگوها رو گذاشتم روش و برش زدم وگذاشتم توی فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه روشن کرده بودم تا ۲۰ دقیقه موند و پخت و بعد از اینکه کاملا خنک شد بین لایه ها با ماسوره ساده و خامه فرم گرفته شکوفه زدم و لایه دوم رو قرار دادم ودوباره روش با ماسوره و خامه شکوفه زدم و با ماکارون و گل طبیعی و مرنگ و توتفرنگی تزئین کردم.
ماکارونها و مرنگها رو هم خودم درست کردم
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه