آموزش طرز تهیه بورک گوشت چرخ کرده با سس آب گازدار . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
کیلو گرم یوفکا(5 تا) – 300 گرم گوشت چرخ کرده – 2 عدد پیاز(خشک یا آبش گرفته) – 1 گوجه فرنگی – جعفری – نمک – فلفل سیاه
برای سس:1 استکان روغن مایع(1/2 پیمانه) – 1 استکان آب گازدار – 1 استکان آب
برای روش: یک تخم مرغ
طرز تهیه
✏گوشت چرخ کرده رو در 1 قاشق غذاخوری روغن مایع تفت بدین، پیاز هارو اضافه کنین، گوجه فرنگی و نمک و فلفل روهم اضافه کنین و درشو ببندین و در آخر کمی جعفری بریزین و از شعله بردارین.مواد سس رو مخلوط کنین.
✏یکی از یوفکا هارو بزارین ته ظرف فر و اطرافش بریزه بیرون ظرف،1/3 سس رو بزنین، 3 تا از یوفکاهارو با دست چند قسمت کنین و نصفشو بزارین روی یدونه یوفکا که سس زدین، 1/3 سس بازم بزنین، مواد توشو بزارین و نصف دیگه یوفکا های قسمت شده رو بچینین و 1/3 دیگه سس بریزین، آخرین یوفکارو بزارین و اطرافشو درست کنین.کمی از سسم نگه دارین و بهش تخم مرغ رو اضافه کنین و روش بمالین.بعد از چند جا با چاقو میبریم تا پف نکنه و خوب بپزه.در فر گرم 200 درجه بپزین تا روش سرخ شه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه