آموزش طرز تهیه بورک سامسا . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
500 گرم آرد
200 میلی آب
1 قاشق چای خوری نمک
50 گرم کره آب شده
مواد داخل بورک:
پنیر صبحانه به مقدار کافی
جعفری
طرز تهیه
ابتدا آرد را داخل ظرفی بریزید و وسط آرد را باز کنید. آب ، کره آب شده و نمک را اضافه کنید و خوب ورز بدید. خمیر با نرمی متوسط آماده کنید (اگر خمیر سفت بود میتوانید کمی آب اضافه کنید) روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه استراحت بدید. خمیر استراحت کرده را به 13 چانه تقسیم کنید. هر چانه را اندازه بشقاب سرو باز کنید و مثل عکس مراحل شکل دادن را انجام دهید و از مخلوط پنیر و جعفری داخل خمیر بذارید. داخل ماهیتابه روغن بریزید وقتی روغن داغ شد بورک ها را داخل روغن بندازید و سرخ کنید. نوش جان
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه