آموزش طرز تهیه بورک آب( با گوشت چرخ کرده) . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
5 لیوان آرد . 2 عدد تخم مرغ . 1 قاشق مرباخوری نمک و آب
برای لایه های میانی:
150 گرم کره( میتونین علاوه بر این 1 استکان هم روغن مایع استفاده کنین)
طرز تهیه
برای توش:
300 گرم گوشت چرخ کرده . 2 تا پیاز . کمی جعفری . روغن مایع و نمک و فلفل در روغن پیاز ها وگوشت چرخ کرده را تفت بدین با نمک و فلفل بعد آخر از همه جعفری رو اضافه کنین. برای خمیرش، روی آرد 1 قاشق مرباخوری نمک بزنین و قاطی کنین. بعد وسط آرد تخم مرغهارو اضافه کنین با کمی آب و اول تخم مرغ هارو قاطی کنین بعد کلا قاطی کنین(میتونین کمی هم روغن اضافه کنین).خمیر رو میتونین 30 دقیقه روش دستمال نم بزارین استراحت کنه بعد به 13 قسمت تقسیم کنین و به اندازه بزرگی ظرف فرتون هرکدوم رو باز کنین. اولین لایه خمیرتون رو توی ظرف فرتون بزارین. توی یه قابلمه آب و یک قاشق نمک و یک قاشق روغن اضافه میکنیم و میجوشونیم. بقیه خمیر هارو داخل قابلممون میزاریم و همینکه اومدن روی آب برمیداریم و خیلی زود داخل یه ظرف که آب سرد داره میزاریم و بدون اینکه زیاد صبر کنیم، برمیداریم میزاریم روی یک الک یا صافی تا آبش بره. خمیر هارو لایه لایه بزارین روی هم و وسطشون کره ای که آب کردیم رو میزنیم و وسط که رسیدیم گوشت چرخ کرده اینارو میزاریم و بعد بازهم همونطوری لایه های دیگه هم میزاریم و داخل فری که قبلا روشن کردیم(190 درجه)میپزیم. حدود 1 ساعت اینا
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه