آموزش طرز تهیه بلدرچین شکم پر . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
زمان تهیه ۲۰ دقیقه
زمان پخت ۳۵ دقیقه
مواد لازم برای 4 نفر
بلدرچین 2 عدد
گردو 3 عدد
کشمش 2 قاشق غذا خوری
زرشک 2 قاشق غذا خوری
پیاز 2 عدد
آلو بخارا 6 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
زعفران 2 قاشق غذا خوری
رب انار 1 قاشق غذا خوری
فلفل 1/2 قاشق چای خوری
نمک 1/2 قاشق چای خوری
فلفل دلمه ای 1 عدد
لیمو عمانی 1 عدد
طرز تهیه
1-ازشب قبل بلدرچین ها رو مزه دارمیکنم باهر چیزی که دوست دارین میتونین مزه دارش کنین
2-پیاز رو خوب سرخ میکنم وبهش گردوی آسیاب شده، کشمش، زرشک ،رب انار و مقداری نمک وفلفل اضافه میکنم برای شکم بلدرچین
3-شکم بلدرچین ها رو با موادم پرمیکنم و با نخ میدوزم وکنار میزارم و یک پیاز رو خوب سرخ میکنم بهش رب گوجه و ادویه میزنم و آلو و فلفل دلمه رو اضافه میکنم وبهش آب اضافه میکنم تابه جوش بیاد
4-بعدازاینکه آب به جوش اومد بلدرچین ها رو توی سس میزارم ویه عدد لیموعمانی اضافه میکنم و میزارم خوب جابیفته
5-ده دقیقه آخر پخت فلفل دلمه ها رو از خورشت خارج میکنم و بهش زعفرون رو اضافه میکنم
سایر نکات
فلفل دلمه ای که استفاده میکنین کوچیک باشه وحتماازسس برش دارین
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه