آموزش طرز تهیه براونی فندقی . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم:
4 عدد تخم مرغ
1.5 لیوان چیپس شکلات (لیوان دسته دار فرانسه یا پیمانه قنادی ،210گرم )
1 لیوان آرد(125 گرم)
100 گرم کره
نصف لیوان شکر(85 گرم)
1 استکان فندق خرد شده (استکان کمر باریک ترک)
نوک قاشق چای خوری بکینگ پ(در اصل براونی بدون بکینگ پودر درست میشود من خیلی خیلی کم ریختم)
طرز تهیه
کره را داخل ظرفی بریزید و روی اجاق آب کنید سپس از روی اجاق بردارید و شکلات را اضافه کنید و هم بزنید تا شکلات آب شود. شکر را اضافه کنید و هم بزنید. مخلوط را داخل ظرف دیگری بریزید و تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید. نکته مهم این است که مخلوط کره و شکلات ولرم باشد تا تخم مرغ نپزد. سپس آرد و بکینگ پودر را داخل مواد الک کنید فندق را هم اضافه کنید و با همزن دستی یا لیسک هم بزنید.داخل ظرف پیرکس مربع سایز کوچک(22×22) کاغذ روغنی بندازید تا راحت از قالب بیرون بیاد. مخلوط آماده شده را داخل قالب بریزید. میتوانید روی مایه کیک هم کمی فندق بپاشید. در فر 180درجه از قبل گرم شده 20_15دقیقه بپزید(با خلال دندان پخت کیک را تست کنید)وقتی روی کیک شروع به ترک خوردن کرد میتوانید بفهمید که پخته است.
به دلخواه تزیین کنید
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه