آموزش طرز تهیه بانت کیک با شکر قهوهای بهمراه سس براق . با این آموزش آشپزی در هفت گنج همراه باشید.
مواد لازم
برای 10-12 نفر
برای کیک:
2 و 1/4 پیمانه آرد
1 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری بکینگ پودر
1 پیمانه کره نرم
2 پیمانه شکر قهوهای روشن که داخل پیمانه فشار دادین
1/4 پیمانه شکر
4 تخم مرغ بزرگ
1 قاشق چایخوری اسانس وانیل
3/4 پیمانه شیر
برای سس براق(کارامل):
1/2 پیمانه شکر قهوهای روشن که داخل پیمانه فشار دادین
2 قاشق غذاخوری شیر
1/4 قاشق چایخوری نمک
1 قاشق چایخوری اسانس وانیل
طرز تهیه
فر رو در دمای 180 درجه بزارین، یک قالب 10 پیمانه ای رو چرب کنید، آرد، نمک و بکینگ پودر رو مخلوط کنین و بزارین کنار.
با همزن برقی، با درجه متوسط، کره، شکر قهوهای و شکر سفید رو اونقدر بزنین تا پفی شه و رنگش روشن شه، تخم مرغ هارو یکی یکی اضافه کنین و هرسری خوب بزنین، بعد وانیل رو اضافه کنین.بعد در 3 مرحله، مواد خشک و شیر رو اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین تا فقط مخلوط شن، با مواد خشک شروع کنین و با مواد خشک تموم کنین (یعنی 3 بار مواد خشک و 2 بار شیر رو اضافه میکنین).مایع کیک رو داخل قالب بریزین و یکنواخت کنین و 1 ساعت بپزین تا خلال دندان چوبی تمیز دربیاد از توی کیک.
از فر دربیارین و قالب رو 15-20 دقیقه روی سیم بزارین بعد از قالب دربیارین.
برای سس براق، شکر قهوهای، شیر و نمک رو داخل قابلمه سس کوچک با ته کلفت بریزین و مخلوط کنین و روی حرارت ملایم به بالا بجوشونین و مدام هم بزنین، بعد 2 دقیقه بپزین، سپس وانیل رو اضافه کنین. بعد از روی حرارت بردارید و بزارین سرد شه
اضافه کردن دیدگاه
اضافه کردن دیدگاه